För många som älskar att ge sig ut i skog och mark är det viktigt att tänka på miljön även i andra sammanhang. Att välja smart el från förnybara källor är ett område som ligger varmt om hjärtat för de flesta idag, vare sig du är friluftsmänniska eller ej. Och det finns elbolag som sticker ut från mängden, även när det kommer till området grön el.

Tibber lär dig om smart elförbrukning

När du packar och ger dig iväg på nästa friluftsäventyr kan det vara skönt att veta att de som är kvar hemma inte använder el som belastar miljön, för att hålla huset igång. Att vara kund hos Tibber.com/se/ ger dig den trygghet och smidiga överblick du behöver. Tibber är ett digitalt elbolag som förser dig med el från 100 % förnybara källor, från sol, vind och vatten, och dessutom från lokala producenter. Deras fokus är att hjälpa sina kunder använda el smart, och de gör det till ett lägre pris än några av de största elbolagen. Till din hjälp har du en app som låter dig få en smidig överblick över din elförbrukning, och vill du kan du även få hjälp att koppla upp olika delar av ditt hem för att göra det smartare. Det Tibber erbjuder kan mycket väl vara framtidens sätt att distribuera el till kunder, då förbrukningen ofta går ner i och med nya insikter och verktyg. All el är grön och du har dessutom appen där du får både överblick och kontroll. Självklart har de inte heller någon bindningstid.

Trygghet av förnybar el

Att som kund bli mer medveten och öka sin kunskap när det kommer till elförbrukning, är något de flesta säkert skulle vara intresserade av. För dig som älskar friluftslivet kan det här vara svaret du väntat på, om du är en av alla dem som tycker att det känns svårt att få koll på elavtal och liknande. Föreställ dig känslan när du stänger dörren bakom dig och du vet att elen som förbrukas i ditt hus inte är i närheten av att förstöra miljö och klimat på samma sätt som fossila bränslen skulle göra. Sol, vind och vatten håller igång ditt hem, precis som de ger dig mängder av energi när du är ute i naturen.